Ezt a ajánlatkérést 8 éve adták fel

Vízvezetékszerelés

  • Csatlakozz!

    Követők száma: 1
  • Adj ajánlatot!

    1 ajánlat érkezett!
  • Kérj ajánlatot!

    Próbáld ki Te is a Yabe-t!

Szerezz ügyfeleket! Kik akarnak ilyen terméket? (1 követő)

  • Lehoczki (ajánlatkérést feladta) 8 éve követi a tendert

Az ajánlatkérés további részletei

Budapest belvárosában egy társasház alagsorában szeretnék árajánlatot kérni az alábbi vízvezetészerelői munkálatokról: (parkolás ingyenesen megoldható)
#1: 32 fm 2,5″-os nyomócső kiváltása. A strangelzárótól indulna a kiváltás, majd egy 18 méteres egyens zsakasz követki, utána 3 kanyarral visszaáll az eredeti csőhálózatba.
#2: 300 as kiépített csatorna nyílás, jelenleg fedetlen, amit el kellene fedni, de olyan módon, hogy a bűzelzárás megoldott legyen valamint, a helységben található alábbi 4 kiállás lefolyója bele tudjon csatlakozni.
#3: 4 hidegvizes és 4 lefolyó kiállás kiépítése (2 piszoár, egy kézmosó és egy wc), mindez ugyan abban a 10 m2 es helyiségben ahol a lefedendő csatornanyílás is található.

Kizárólag a csőszerelői munkálatokra szeretnék első ütemben árajánlatot kapni, a szerelvényezés, betonozás csak később lesznek elvégezve. Helyszíni felmérés természetesen lehetséges, de egymás idejének megkímélése végett kérem adjanak az oldalon keresztül az egységárazható folyamatokra árat és én megkeresem azokat akik felkeltették az érdeklődésemet. Ahol lehet kérem egy általános anyagszükségleti díjat is próbáljanak megjelölni, külön köszönöm!

Köszönettel

Kereskedői ajánlatok, árak, megjegyzések

Adj ajánlatot Te is »
Nincs kép

trendihazkft

2010/03/12, 15:17
Tetszik (0) Nem tetszik (0)

10.000 Ft

kötésenként

Adnál ajánlatot? Jelentkezz be! Még nem regisztráltál?
Itt megteheted!