Ezt a ajánlatkérést 6 éve adták fel

Kazánházi rekonstrukció

  • Csatlakozz!

    Követők száma: 1
  • Adj ajánlatot!

    Még nem érkezett ajánlat!
  • Kérj ajánlatot!

    Próbáld ki Te is a Yabe-t!

Szerezz ügyfeleket! Kik akarnak ilyen terméket? (1 követő)

Az ajánlatkérés további részletei

Kazánházi rekonstrukció

Meglévő 25 éve működő kazánházunkat szeretnénk felújítani, mivel az üzemeltetése egyre több problémát jelent a sorozatosan bekövetkező meghibásodások miatt. Terveink szerint a beruházás még ebben az évben megvalósítható, ha nem is teljes mértékben, de a kazánok cseréje mindenképen időszerű. A gázóra cseréje, valamint a kollektoros rendszer kiépítése elodázható.
A kazánházról a mellékletekben lehet látni pár fotót, de igény szerint meg is lehet nézni megbeszélt időpontban, továbbá letölthető tervlap és anyagkiírás is.
Elképzelésünk a kazánházzal kapcsolatban:
A meglévő kazánok elbontásra kerülnének, helyettük Viessmann kondenzációs kazánt tennénk fel. Jelenlegi melegvíz termelés átfolyós rendszerű, tárolót nem tartalmaz. Helyette egy 750 l-es indirekt melegvíz tárolót szerelnénk be. A második tároló melegvíz oldalról sorba lenne kötve, melynél a napkollektoros rendszer fűtené elő a melegvizet. Ez a kollektoros rendszer egyelőre csak terv, a későbbiekben szeretnénk megvalósítani, de ha anyagi lehetőségek most lehetővé teszik akkor nem késlekednénk a kiépítéssel. Ebből kifolyólag a kollektoros rendszerre külön ajánlatot kérünk. Nem kerül kizárásra aki nem ad a kollektoros rendszerre ajánlatot, a két rendszert külön kezeljük. Tervezett napkollektor mező 10 db 30 vákuum csöves kollektorból állna. A szolár tartály már az első ütemben kiépülne külön, a szolár automatika és a hidraulikai egység a kazánházban nyerne elhelyezést. Kollektorok helye a kazánház feletti lapostetőn vagy a kazánházzal szemben lévő ferdetetőn lenne. Kívánatos lenne a kazánház feletti tető használata, de annak szigetelése nem biztos hogy lehetővé teszi a kollektorok telepítését.
A meglévő fűtési rendszer kétcsöves radiátoros tichelmann rendszerű. Két kör lett kialakítva a két házrészhez. Az egyik kör a lakások felé megy, míg a másik az irodák fűtését látja el. Mindkét kört külön hőmennyiségmérővel látjuk el, hogy az elszámolást meg lehessen ejteni. Melegvíz termelést is hőmennyiségmérőn keresztül mérjük. A melegvíz hálózat elosztása megmarad a jelenlegi kialakítás szerint, azon nem kívánunk változtatni. A tervlapon ugyan három melegvíz termelő szerepel, de ez módosult, így értelemszerűen csak kettővel kell számolni. Kivitelezés csak a tetőtéri helyiségeket érinti, kivéve a gázóra csere és a kollektoros rendszert. A ház fűtéshálózatán semmilyen változtatást nem tervezünk.
Rendszerünk üzemeltetését távfelügyelettel szeretnénk ellátni, mellyel a fűtési rendszereket külön-külön lehet indítani; leállítani; valamint a főbb műszaki paraméterek és esetleges hibák is kijelzésre kerülnek. Ez egy Loxone automatikán keresztül valósul, meg melynek üzembe helyezése, kialakítása a megrendelő feladata és ő is üzemelteti be. A vállalkozónak ezzel semmi tennivalója nincs, kivéve a csatlakozási (elektromos) pontokat egyezteti a megrendelővel, vagy az automatika kivitelezővel.
Kazánházról bővebb információ az alábbi linken tekinthető meg. http://terv.ellmann.hu/karinthy/
Amely ajánlat a tervezett kazánt kiváltja, vagy a meglévő kapcsolási rajzot figyelmen kívül hagyja, értékelhetetlennek minősül és ezzel nem is kerül a lakógyűlés elé.
Az ajánlatban fontos, hogy mennyi szolgáltatás (fűtés, melegvíz) kieséssel számolnak, mivel a házban két vendéglő és egy fodrászat is üzemel, ami a hosszabb leállást nehezen viseli, ráadásul a tervek szerint még ez évben szeretnénk a kivitelezést megejteni.
Ajánlat adási határidő: szeptember 24. Ajánlatokat az info@ellmann.hu címre várjuk.
Tervekkel, elképzelésekkel, bejárással, kapcsolatos információ ügyben felvilágosítás
Ellmann Tamásnál a 06-20-396-1863 telefonszámon lehet.
A helyszín megtekinthető előzetes bejelentkezés alapján munkaidőben 9-17 óráig, szeptember 11-21-ig előzetes bejelentkezés alapján.

Az ajánlatkéréshez kapcsolódó link

Kereskedői ajánlatok, árak, megjegyzések

Adj ajánlatot Te is »

Még nem érkezett ajánlat!

Adnál ajánlatot? Jelentkezz be! Még nem regisztráltál?
Itt megteheted!