Ezt a ajánlatkérést 8 éve adták fel

Csatorna rákötés kivitelezése

  • Csatlakozz!

    Követők száma: 2
  • Adj ajánlatot!

    1 ajánlat érkezett!
  • Kérj ajánlatot!

    Próbáld ki Te is a Yabe-t!

Szerezz ügyfeleket! Kik akarnak ilyen terméket? (2 követő)

Az ajánlatkérés további részletei

Csatorna utcai rákötésnek kivitelezésére, átadására kérnék árajánlatot. Terv már jóvá van hagyva a Fővárosi Csatornázási Műveknél. Helyszín XVI. kerület Budapest. Aszfaltos mellékutca, BKV nem közlekedik rajta. Járda nincs, a telek előtt az aszfaltig föld van. A csatorna az utca szinttől 1,95 m mélyen megy a telekhatártól 5,4 méterre. Aknának méret nincs előírva, így elegendő a 20-as átmérőjű tisztító nyílás. Két lakásos ház épül a telken, melyből az egyikhez épületen belülre el is kell vezetni a csatornát. Ennek pince fala 8,5 méterre van a telekhatártól (összesen kb 14 méterre az utcai csatornától) A 28 cm széles pincefalazó blokkon a pincén belülre kérném a kiállást (a pince fala GV45 teknő-szigetelt. Épületen belüli más munkát nem kérek. Az épületnél ennél a lakásnál a pince falon, az utca színtől kb. 1,5 méter mélyen lesz az áttörés. Ebben a mélységben jelenleg már talajvíz tapasztalható. Jelenleg a pince fal előtti szigetelő munkaárok kb 70 cm szélességben nem lett visszatemetve.
A telken belüli új tisztító aknától egy másik T-idommal a második lakás fele, kb 1 méteres kiállást kérnék (a másik lakás későbbi rákötés érdekében)
Opcionálisan a második lakás bekötése is szóba jöhet, ahol nincs pince és kb. 90 cm mély árok szükséges 14 méter hosszan. Ennél a lakásnál a sávalapban már megvan az áttörés a házon belüli rákötésre.
2-4 héten belüli kivitelezés érdekelne.

Kereskedői ajánlatok, árak, megjegyzések

Adj ajánlatot Te is »
Nincs kép

omegacet

2010/09/24, 20:04
Tetszik (0) Nem tetszik (0)

Tisztelt ajánlat kérő!
A talajvíz miatt egy-két adatra még szükségem lenne, és jó lenne látni a helyszínt is. Ha a pontos címet tudnánk kérhetnék térképszelvényt, bár valószínűleg nekem is megvan. Ebből kiderülne, hogy lehet-e az utcai tisztítóaknára kötni a bekötést, vagy csak a gerincre. Ez a bukó és a nyeregidom miatt is fontos lenne, mert ezek nagyban befolyásolják az árajánlatot. Ha ezek hiányában kell adnunk árajánlatot, abban 20-30% eltérés is lehet, ami később gondot okozhat.
Válaszát a tokejozsef@invitel.hu-ra várom. Üdvözlettel:Tőke József

Adnál ajánlatot? Jelentkezz be! Még nem regisztráltál?
Itt megteheted!